Ex Yrittäjän riemut !

EX Yrittäjän ”Elinkautinen”

Olen ollut Suomessa  noin 23 vuotta yhtämittaisen ulosoton kohteena joka tarkoittaa sitä että ”Vouti” ulosmittaa kaiken ylimääräisen joka jää lakisääteisen minimi tulon jälkeen käteen.

Jäin tähän ”nalkkiin” vuonna 1992 kun olin takaajana oman yritykseni veloista (1.6 milj. markkaa) ja Suomen Säästöpankki  (P-Karjala) kaatoi täysin terveen ja kehityskykyisen yrityksemme nurin, kuten tuhannet muutkin silloin.

Se on ihan oma tarina ja en rupea sitä nyt tässä käymään läpi, kuitenkin tilanne oli sellainen että minulla oli juuri syntynyt lapset ja aloitettu elämä Naiseni kanssa (2 lasta synt. 1991 ja 1992)

Jouduin sairaslomalle joka myöhemmin muuttui sitten (pieneksi) eläkkeeksi josta siis Vouti/ulosottomiehet on kaikki nämä vuodet (ja nyt edelleen) ulosmitannut kaiken mitä lain mukaan voi niin käteen jäävä osuus on tänä päivänä 673.46 euroa.

 

Minun kohdalla nuo pankin velat sai lainvoiman vuonna 1994 ja uusi laki (15v. pankin veloista) vapautti minut noista suurimmista veloista vuonna 2009, mutta kun oli kaksi pientä lasta ja jotain piti yrittää heillekin järjestää niin oli pakko ”Priorisoida” menoja ja maksuja ja niin esim.  ihan tietoisesti jätin (pakon edessä) mm.ssa vakuutusyhtiölle joitain maksuja maksamatta ja tässä nyt kyseessä olevat vakuutusyhtiö IF.n saatavat jotka Vakuutusyhtiö IF laittoi nyt ulosottoon on vuodelta 2001 ja 2007 ja ne perustuvat pääosin ns. ”Oikeusmurhaan” vakuutuspetos jonka maksumieheksi minut tuomittiin, siis olisin nyt vapautunut näistä 23v kestäneistä ulosotoista, mutta Vakuutusyhtiö IF huomasi tilaisuutensa tulleen ja laittoi ”Hirttosilmukan” uudelleen kaulaani.

 

Olen nyt 69v. EX Yrittäjä (sairauksia ja remppoja jo vaikka muille jakaa)  ja saan siis pientä  sairaus/työeläkettä jonka netto on verojen jälkeen 955.64 euroa ja nyt siis Vakuutusyhtiö IF.in hirttosilmukassa edellisten 23v. ulosmittausjakson jälkeen ainakin seuraavat 5 vuotta jos sen aikaa vielä täällä jaksan rimpuilla. (siis ulosoton jälkeen jää nyt käteen tuo ruhtinaalinen 673.46 euroa.)

 

”Köyhä” Vakuutusyhtiö IF tarvitsee taseensa paikkaamiseen minulta ”Rikkaalta” EX yrittäjältä nämä varat itselleen ulosmittauksen kautta… Siis nykyisen lain voimassa ollessa EX Yrittäjä on Suomessa ”Elinikautisessa” löysässä Hirressä !

 

Tämä ei ole enää ”Nykypäivää” ja paljonko näistä ulosmittauksista on hyötyä yhteiskunnalle esim. minun kohdalla kun jo 46 vuotiaana jouduin eläkkeelle tästä syystä,  paljonko se on maksanut yhteiskunnalle? jo senkin takia etten ole voinut osallistua työelämään enkä muutenkaan yhteiskunnan  normaaliin toimintaan enää vuoden 1992 jälkeen ja edelleen jatkuu…………….. EX Yrittäjän ”Elinkautinen” 🤪 SIIS NYT VAKUUTUSYHTÖ IF.in TOIMESTA !

P.S Olen yrittänyt sopia maksujärjestelyistä Vakuutusyhtiö IF.n kanssa useita kertoja.... "TULOKSETTA"